Skip to content

Vrienden van Delta

Delta wordt bijgestaan door een groep succesvolle ondernemers en managers met directe ervaring in het realiseren van groei en strategische verandering. Deze vrienden van het huis betrekt Delta waar gewenst, en indien relevant, voor de teams binnen onze deelnemingen.

Cees van Gent​

Cees heeft als CEO van onder andere Lehnkering, Van Gansewinkel en Hillebrand complexe internationale organisaties succesvol geleid en ook door moeilijke tijden geloodst. Hij verhoogt constant de lat met zijn bevlogenheid en ambitie om betere, grotere bedrijven te bouwen en te acquireren.

Met zijn sterke leiderschapsstijl is Cees in staat om teams in beweging te krijgen, de strategische agenda voort te stuwen en maximale stakeholder waarde te realiseren.

Rudolph Haardt

Rudolph is co-founder en Supervisory Board member van LOGEX, Europees marktleider op het gebied van Healthcare Analytics.

Na oprichting vanuit het studentenhuis is LOGEX uitgegroeid tot een internationale onderneming met >400 werknemers en een unieke propositie waar 600 zorginstellingen door heel Europa gebruik van maken.

Rudolph is primair verantwoordelijk geweest voor Product Development en Technology, met focus op het schalen van het LOGEX platform naar meerdere landen.

Bernard Verburg

Bernard heeft als CEO van MegaGroup en Bouwmaat ruime ervaring met het bouwen van succesvolle, winstgevende bedrijven in een B2B setting.


Hij is sterk in het ontwikkelen van een visie en de creatie van een winnende groeistrategie. Hij is een echte teambuilder die sterk gelooft dat een succesvol team startpunt is voor een succesvol bedrijf en aandeelhouderswaarde. CSR is daarbij een belangrijke persoonlijke drijfveer voor Bernard.