Skip to content

Wat wij doen

Wij zijn gericht op duurzame groei met een lange termijn visie

Wij geloven dat duurzame groei en succes in hoge mate gerealiseerd wordt dankzij een winnende bedrijfscultuur die wordt gedreven door het hele team. Strategische verandering en topprestaties binnen een bedrijf worden mogelijk wanneer het team van medewerkers betrokken wordt bij het realiseren van de ambities en meedeelt in het succes.

Wij geloven daarom dat werk, zowel bij Delta Participaties als bij een van onze portfoliobedrijven, een plek moet zijn waar iedereen zich onderdeel voelt van een groter geheel, uitgedaagd wordt om persoonlijk te groeien, bij te dragen aan en mee te delen in het succes. Strategische verandering ten dienste van de aandeelhouders en het team.

Onze principes

Onze principes reflecteren wie wij zijn en vormen de leidraad voor ons om te ondernemen. Wij zijn transparant, ambitieus, integer, gericht op de lange termijn en een hecht team. Wij streven naar duurzame groei en succes door onze doelstellingen helder te communiceren, van onze fouten te leren, onze krachten te benutten en elkaar te versterken. Wij zijn niet bang om ons handelen in vraag te stellen en te verbeteren. Wij zijn trots op ons werk en verantwoorden het tegenover onze klanten, partners, collega’s en de samenleving. Wij zijn innovatief en onderzoekend, altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen.

Wij zijn Delta Participaties, een betrokken investeringsmaatschappij die gelooft in de kracht van een winnende bedrijfscultuur.

Onze aanpak

Wij werken anders

Delta Participaties helpt ondernemers verandering teweegbrengen door als betrokken partner een sterk team met een winnende cultuur te bouwen.

Want samenwerking is de basis voor succes bij elke onderneming. Wij zijn consequent gericht op het vormen van sterke partnerships bij onze deelnemingen. Een productieve samenwerking tussen aandeelhouders en medewerkers vanuit een gedeelde visie geldt als basis voor duurzame verandering en groei.

Wie wij zijn

Ons team

Delta bestaat uit een ambitieus en ervaren team van professionals met een complementaire achtergrond.

Wij hebben ruime ervaring met zowel investeren als met het aansturen van bedrijven en weten wat het is om niet alleen een strategie te bedenken maar ook om deze uit te voeren en daarin de rest van het team mee te krijgen. Wij weten wat er speelt binnen de teams en zijn intrinsiek gemotiveerd om de dingen elke dag beter te doen.