Skip to content

Geen eenzijdige focus op kortetermijnwinst maar op lange termijn succes

Onze deelnemingen

Transitie van een familiebedrijf naar een nieuw management team

Clan Dental Products

De disposable Border-Lock® afdruklepels worden vervaardigd door Clan Dental Products uit Nederland. Sinds september 2003 zijn de volgende 3 types beschikbaar: wegwerptrays, autoclaveerbare trays en implantaattrays voor zowel dentate als edentate gevallen. Al sinds 1960 is Clan Dental Products producent van de afdruklepels die zijn ontworpen door J. Schreinemakers.

Bezoek de website

Versterken van het management team in parallel aan het ondersteunen van de groei

VE-Systems

VE-Systems is dé totaalleverancier van oplossingen op het gebied van interne logistiek. Met de visie dat producten de bouwstenen zijn van de totaaloplossing sluit maximaal aan bij de maatwerk wensen en eisen van klant specifieke vraagstukken. Sommige specificaties zijn zo specifiek dat ze alleen toepasbaar zijn op één klantcase. Om deze reden zag VE-Solutions in 2021 het levenslicht. De focus ligt hiermee op de bedrijfsprocessen en de totaaloplossing waarbij producten onderdeel zijn van de totaaloplossing. VE-Systems is met VE-Solutions nog beter in staat om maatwerkoplossingen uit te werken, faciliteren en realiseren.

Lees meer over de overnames van Athena Medical en Dutch Cleanroom Furniture door VE-Systems. 


Bezoek de website

Balansversterking en vanuit een solide basis focus aanbrengen in de strategische ambities om de groei te versnellen

Wiefferink

Wiefferink verwerkt flexibele folie en levert producten en diensten met betrekking tot opslag- en afdekking oplossingen. Wiefferink is in brede zin actief in de milieu- en biogasbranche. In 1956 is Wiefferink opgericht en heeft zodoende al meer dan 65 jaar ervaring in de verwerking van flexibele folie. De ongekende knowhow op het gebied van ­complexe opslag- en afdekkingsvraagstukken is ruim 65 jaar opgebouwd en hierdoor kan Wiefferink zeer oplossingsgericht werken.

Bezoek de website

ONZE AANPAK

Wij werken anders

Delta Participaties helpt ondernemers verandering teweegbrengen door als betrokken partner een sterk team met een winnende cultuur te bouwen. Samenwerking is de basis voor succes bij elke onderneming. Wij zijn consequent gericht op het vormen van sterke partnerships bij onze deelnemingen. Een productieve samenwerking tussen aandeelhouders en medewerkers vanuit een gedeelde visie geldt als basis voor duurzame verandering en groei.

Wie wij zijn

Ons team

Delta bestaat uit een ambitieus en ervaren team van professionals met een complementaire achtergrond.

Wij hebben ruime ervaring met zowel investeren als met het aansturen van bedrijven en weten wat het is om niet alleen een strategie te bedenken maar ook om deze uit te voeren en daarin de rest van het team mee te krijgen. Wij weten wat er speelt binnen de teams en zijn intrinsiek gemotiveerd om de dingen elke dag beter te doen.